Praktisk


Sted

Psykologpraksis v/Laila Nielsen
N.J Fjordsvej 12, 6950 Ringkøbing

Kontakt
Tlf. 51481090 eller på mail: post@psykologlailanielsen.dk

Du er velkommen til at ringe. Hvis jeg er optaget af samtale, vender jeg tilbage indenfor to hverdage.
Hvis du sender mig en mail eller din mailadresse på sms, kan jeg sende dig en sikker krypteret mail ved hjælp af R-mail Danastar, hvorefter du har adgang til at kan skrive i et sikkert system til mig. Vær opmærksom på at krypteret mail kan gå i spamfilter.

Medbring ved samtaler sygesikringskort som fremvises for sikker identifikation.

Tilskud via sygesikringen/ydernummer

Jeg har på N.J.Fjordsvej 12 i Ringkøbing aftale med den offentlige sygesikring, så derfor kan du der få tilskud fra den offentlige sygesikring til konsultationer hos mig, hvis du har en henvisning fra egen læge.

De begivenheder, som i kan udløse tilskud til psykologhjælp via den offentlige sygesikring kan f.eks. være: ofre for røveri, vold og voldtægt; trafikulykker eller andre ulykker; ofre for incest; i forbindelse med dødsfald; depression, angst; en sen provokeret abort; selvmordsforsøg; alvorligt invaliderende sygdom; hvis du er pårørende til en person med alvorligt invaliderende sygdom eller alvorlig psykisk sygdom.

Pris for samtaleterapi med en henvisning fra egen læge –
Med en henvisning fra egen læge er egenbetalingen for første konsultation er 427,50 kr og efterfølgende konsultationer er egenbetalingen 356,52 kr.
Hvis du er medlem af sygesikringen danmark kan du herfra få et yderligere tilskud (se venligst selv din forsikring, men omtrent 200 kr).
Med en henvisning fra egen læge er unge mellem 18 og 24 år, berettiget til gratis psykologhjælp for angst og depression (kat. 10 og 11). Der er dog egenbetaling på 356,52 kr for udeblivelser og to gange egenbetaling ved flere udeblivelser.

Hjemmebesøg – I tilfælde af, at du ikke kan komme til min praksis, hvor du brug for hjemmebesøg, kan du forhøre nærmere om pris.

Regler for afbud/udeblivelse –
Afbud skal være mig i hænde senest dagen før konsultationen kl.16 ellers betales egenbetalingen (sygsikringsklienter). Ved gentagne udeblivelser opkræves to gange egenbetalingen . Det gælder også for unge i alderen 18-24 år som får angst og depressionsbehandlingen gratis (sygesikringsklienter).
Egenbetalere/forsikringsklienter betaler fuld pris ved udeblivelse/for sent framelding.

Selvbetaling – uden henvisning fra læge –
Ved selvbetaling uden henvisning fra læge, er prisen for individuel konsultation 925 kr for en time.

To-personers konsultation, voksen og barn, par og gruppekonsultationer forhør nærmere.

Betaling
Foregår kontant efter hver terapi time eller på mobilepay 984279
eller pengene sættes ind via homebank på:
Reg.nr. 9124 Konto nr.0000153184
Momsnummer: CVR.nr: 33 80 12 03.

Generel Forordning om Databeskyttelse

I forhold til EU-regler om persondata, kan jeg oplyse, at jeg er dataansvarlig. Jeg passer godt på dine oplysninger også i henhold til psykologloven. For at gøre det muligt at skrive personfølsomme oplysninger i en mail, har jeg R-mail, som er et krypteret system. Dette system er anbefalet af Dansk Psykolog Forening. 

Hvis du sender en almindelig mail til post@psykologlailanielsen.dk kan jeg sende dig en krypteret mail. Den kan du så nemt besvare krypteret, hvilket betyder, at du nu trygt kan skrive dine personfølsomme oplysninger til mig.

Tjek spamfilter, hvis du oplever, at du ikke får svar, da R-mail kan gå i spamfilteret. Hvis du har spørgsmål til ovenstående står jeg til rådighed på tlf. 51481090.

Psykologsamtaler via forsikringer –

Som autoriseret psykolog er jeg godkendt af alle forsikringsselskaber.

Mange har mulighed for fuld dækning af psykologsamtaler via en privattegnet forsikring eller via en sundhedsforsikring, som er oprettet af din arbejdsplads. 

Se uddybende her, hvis du er med i sygeforsikringen ‘danmark’: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud-til-psykolog

Se iøvrigt https://www.borger.dk/Sider/Psykologer-og-psykiatere.aspx?MicroArticleId=30f5e58d-76ce-41ab-8af9-54ef4fb3f915.   

Utilsigtede hændelser – 

Som klient eller pårørende har du mulighed for at indberette utilsigtede hændelser. Se dette link: https://stps.dk/da/laering/utilsigtede-haendelser/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx

Efter aftale i forløb kan aftales onlinebooking.